Služby

PROJEKT A ZAMĚŘENÍ PODLE NOREM HACCP

Nabízíme projektování, zaměření a realizaci podle norem HACCP pro nové restaurace, bary, jídelny, cukrárny, pekárny, skladovací kuchyňské prostory a jiné. Taktéž nabízíme změnu plánů modernizace podle Vašich představ v případě již existujících prostor.

 

 

SERVIS A MONTÁŽ GASTRO ZAŘÍZENÍ

Naším cílem je zejména Vaše spokojenost, proto ke každé poptávce přistupujeme individuálně od prvotního plánu, přes projekt, výběr vhodného řešení, výrobu konkrétních zařízení, dopravu i samotnou instalaci a zajistit tak vše potřebné a to v jedné cenové kalkulaci. Daří se nám tak snižovat náklady na nezbytné minimum. V našem týmu pracují vyškolení technici, kteří jsou s parametry a vlastnostmi zařízení důkladně obeznámeni. Instalace je tak rychlá a cenově nenáročná.

 

 

FINANCOVÁNÍ – PRODEJ NA SPLÁTKY

Možností jak si u nás zakoupit nové zboží do Vašeho gastroprovozu, lze prodejem na splátky od 10 – 50 tisíc Kč. Máme pro Vás možnost financování prostřednictvím Mini Expres splátky. Nově Při podpisu smlouvy zaplatíte pouze 20% z ceny (tj. cca DPH v objednávce) a 80% ceny zboží platíte formou 1, 2, 3, 10, 15 nebo 20 měsíčních splátek. Pro předběžnou kalkulaci splátek prosím volejte: +420 773 636 655 nebo pište na naše obchodní oddělení info@gastro-servis24.cz, po vyplnění několika údajů Vás sdělíme informace o měsíčních splátkách. Finální nabídku Vám pošle už přímo firma EUROLEASING CZ s.r.o., která financování zajistí a to do 24 hodin.

 

Další jedinečnou možností gastro vybavení Vaši kuchyně, restaurace, bistra nebo pizzerie je Leasing. Nabízíme vám možnost financování gastronomického vybavení formou leasingu již od 50.000,- Kč. Financování zajišťujeme prostřednictvím firmy EUROLEASING CZ s.r.o., která má významné místo mezi nebankovními sjednavateli leasingového a úvěrového financování v České republice. Nově také nabízíme financování s 0% navýšením.

 

NÁHRADNÍ DÍLY

Dostupnost náhradních dílů je pro nás důležitým aspektem a službou Vám vyhovět v restauračních kuchyních, jídelnách, barech, kavárnách, cukrárnách, řeznictvích a provozech průmyslového zpracování potravin jsou často využívány stroje k nimž patří náhradní díly vyráběná u většiny světových a evropských výrobců.

 

5 DŮVODŮ PROČ SPOLUPRACOVAT PRÁVĚ S NÁMI   
JSME STABILNÍ FIRMA S MNOHALETÝMI ZKUŠENOSTMI
NABÍZÍME ŠIROKÝ SORTIMENT
SPOLEHLIVÉ A RYCHLÉ DODÁNÍ ZBOŽÍ
KOMPLEXNÍ GASTRO SERVIS 24H
       PŮSOBÍME PO CELÉ ČR SE SILNOU SKUPINOU JIP a.s. (30 000 POLOŽEK)

 

 

 

 

 

                                                                                                             

 

 

 

 

 

 

 

FULL GASTRO SERVIS 24H